<
>

Förändring hos Reijers Kawasaki

undefined

Lukas Bäckström väljer att inte köra roadracing under 2018 års säsong. Detta har gjort att Reijers Kawasaki fått öppna team-dörren igen och man är nu mycket glada att kunna meddela att man funnit en fullfjädrad ersättare nämligen #36, Markus Karlsson.

- Det är naturligtvis tråkigt att Lukas väljer att ställa in sin redan påbörjade satsning samtidigt som vi är glada att han meddelade oss detta redan nu så vi fick god tid på oss att börja söka efter hans ersättare. Jag valde att omgående kontakta Markus Karlsson eftersom jag följt honom på nära håll och jag har sett hans fantastiska utveckling senaste åren. Det känns naturligtvis jättebra att vi så snabbt kunde komma överens med Lukas, berättar Robert.

Markus Karlsson har sedan tidigare erfarenheter från Kawasaki då han tävlat två säsonger på deras ZX10.

- Det är klart att det finns stora fördelar att Markus ansluter sig till oss. Han har många timmars erfarenhet med sin Kawasaki och det kommer vi naturligtvis ta till oss av och sedan försöka utveckla tillsammans i teamet. Även Markus mekaniker från 2017, Kristofer Rosenlund, ansluter sig till teamet vilket också blir en tillgång för oss samt skapar lugn för Markus. På så vis blir det en snabbare inkörningsperiod och vi blir riktigt starka tillsammans, fortsätter Robert.

Säsongen drar igång redan i Mars i Spanien på favoritbanan Almeria. Här arrangerar teamet en resa där man även bjuder in andra förare att följa med.

- Vi vet att det är timmar i sadeln som är det viktigt för att hamna högt upp i resultatlistorna. Därför kommer vi att arrangera en resa till Almeria 17-21mars för att dra igång säsongen. Vi har även öppnat upp för andra förare att följa med oss varför vi nu säljer platser till detta evenemang. Mer om denna resa kan man läsa om på vår hemsida, reijerskawasaki.com. Vi rivstartar med fem dagar för att kunna få volymträning samtidigt som det ska ge oss gott om tid att testa olika inställningar på våra nya Kawasaki ZX10, avslutar Robert.

Kontakta Robert Reijers för mer information på tel 070-5238466 eller mail reijers@telia.com

Följ oss på Facebook ”ReijersKawasakiRoadracingTeam”

Roadracing logo
roadracingSE
28 november 2017 kl. 08:25
28 november 2017 kl. 09:25

RoadracingSE på Instagram