<
>

Suzuki Sweden & Actionpics - 2020

Suzuki i Sverige har sedan många år samarbetat med Actionpics och deras bandagar. Nu har samarbetet utvecklats ytterligare.

Hur kan ett samarbete mella en bandagsarrangör och ett roadracing-team gynna gemene man?

Robert Reijers, teamchef Suzuki Sweden: Samarbetet innebär att Actionpics bandeltagare kommer att träffa teamets förare på deras bandagar.

Teamet kommer också kunna hjälpa till att instruera och utbilda de deltagare som vill utvecklas och bli en bättre och säkrare förare.

Teamet erbjuds också möjligheten att testa och köra sina mc i samband med bandagarna och kommer vara på plats redan vid första tillfället på 3-dagarseventet på Mantorp Park 15-17 Maj.

Vilken är din koppling till bandagar och Actionpics?

Det intressanta är att hela min karriär började med att jag själv deltog på Actionpics bandagar för många år sedan på ett soligt Gelleråsen i Karlskoga med en standardmc.

Det känns kul, spännande och tryggt att etablera detta nya samarbete!

Hur ser Actionpics på samarbetet med Suzuki Sweden och vad kan Actionpics tillföra svensk roadracing?

Lilian Ladarp: Det är kul att se en riktigt bra tillväxt inom roadracing de senaste åren. Vi noterade i år också fler proffsiga team än tidigare och där vi glädjande såg Suzuki Sweden etablera sig och ta fina placeringar i svensk roadracing.

Det är också fler än någonsin som kommer till våra trackdays för att sedan avancera vidare till att börja tävla.

Actionpics firar faktiskt 10 årigt samarbete med Suzuki inför 2020 och vad passar då inte bättre än att utveckla något bra till något ännu bättre och en fantastisk möjlighet att dra lärdom från några av de bästa roadracingförare Sverige har idag.

Foto: Bengt Johannesson

Text: Dan Chardon

Roadracing logo
roadracingSE
5 december 2019 kl. 10:06

RoadracingSE på Instagram